• uk

КАРПАТСЬКИЙ SPA-САМІТ-2016

IMG_6140_1

I Карпатський  SPA-Саміт   об’єднав у м. Львів  29 -30 листопада представників СПА-галузі України та був організований як конференція –семінар з  тренінговою програмою від експертів з України та Литви.  Участь у  СПА-Саміту-2016 якому взяли  СПА-менеджери та  власники   провідних SPA & Wellness підприємств  Львова, Східниці, Трускавця, Закарпаття, Яремчі, Буковелю, Києва, Дніпра, Харкова  та  Хмельницького. До СПА -Саміту долучилися почесні  гості  та колеги  з Грузії та Литви.    15 спікерів Карпатського SPA-Саміту –  визнані експерти галузі, члени експертної ради Союзу професіоналів SPA, а також запрошені професіонали SPA, Wellness та готельного бізнесу створили цікаву та насичену атмосферу  навчання та спілкування  між учасниками.

Безумовним фаворитом  серед  запрошених спікерів стала викладач Києво-Могилянської бізнес-школи Анастасія Владичинська з доповіддю про створення сервісу 5* . Корисність та актуальність  цієї доповіді відзначили всі учасники СПА-Саміту.

На спеціальне запрошення участь у Карпатському СПА-Саміті-2016 взяв Олександр Чорний – головний редактор журналу «Академія гостинності».  Його доповіді-тренінги мали великий успіх на Всеукраїнскому СПА-Саміті в березні у Києві та на VI Міжнародній СПА-Асамблеї-2016  у травні у Львові. Цього разу О.Чорний  презентував учасникам найважливішу інформацію щодо маркетингу в готелях та СПА.

Гості та колеги з Литви – представник СПА-школи  «Art of Beauty»  Єдіта Кестаускіене та керівник велнес-курорту  «Vitautas Mineral SPA»  Гінтаре Вайткіене під час своїх доповідей надали важливу інформацію щодо навчання персоналу за європейськими програмами та стандартами, а також про створення рентабельного СПА-курорту  згідно європейських стандартів та вимогам.

Вечір першого дня завершився чудовим відпочинком у Львівській філармонії , де відбувся великий Гала-концерт Симфонічного оркестру  K&K Philharmoniker  під керівництвом австрійського композитора та диригента Маттіаса Георга Кендлінгера.  

Перші спікери другого дня – Роман  Двухрядкін  та Геннадій Скоробагатько відкрили робочу програму Саміту зі стандартів оснащення СПА-курортів та салонів і клінік професійним обладнанням ( учасники заходу отримали детальну документацію щодо стандартів обладнання та ін.  у другій частині CD-диску із стандартами СПА, перша частина документації була надана учасникам СПА-Саміту у березні та всім учасникам Карпатського СПА-Саміту).

Експерт з реклами в готелях Ольга Матат та майстер тренінгів з продажу Ольга  Антонова ділилися практичним досвідом ефективної реклами та «смачних» продажів послуг та товарів в СПА-курортах та готелях.  Їх доповіді були настільки ж важливі як захоплюючи та цікаві. Так буває, коли професіонали діляться переконливим успішним досвідом

Сили  учасникам та колегам відновив СПА-професіонал та експерт з  чакротерапії – Меїр Голдберг. Його майстер-клас дозволив всім легко видохнути та працювати з новими силами.

Вперше на СПА-Саміті були  презентовані два принципово нових проекти:

–  школа «Мистецтво продажу  нішевої парфумерії в готелях та курортах»  – цей напрямок тільки набирає оберітв  на українському СПА-просторі, але вже має значну кількість прихильників. Стартуватиме проект зі Львова і Трускавця.  

– СПА-десерти та харчування для СПА, фіто-барів та ресторанів здорового харчування. За підтримки фахівців та керівництва Mirotel Resort & SPA (Трускавець) та  ТМ LiqBerry , що надали свою продукцію,  були представлені унікальні оздоровчі СПА-десерти. Смак та унікальні властивості  професійно приготованих  десертів та солодощів розмалювали  яскравими барвами робочий процес  СПА-саміту та додали  позитивного  настрою всім учасникам.

Особлива подяка від всіх учасників Саміту та Оргкомітету  партнерам та спонсорам події, без  яких було б неможливо організувати такий захід:

брендовий косметичний дім марки Aura CHAKE в Україні  та його керівник – Оксана Лапигіна;

косметична марка Jouvence Eternelle та керівник – Олена Кондратенко; 

Косметчний бренд  THALGO та представник – Шпилева Любов; 

Компанії – постачальники ексклюзивного обладнання  для  СПА та медикал –СПА  – компанія Рмед  – керівник Роман Двухрядкин;

для салонів краси та клінік лазерної косметології – компанія ACTIVE , керівник Генадій Скоробагатько

Рекламне агенство «Площа Еволюції» – керівник Ольга Матат;

ТМ LiqBerry – керівник Ірина Лукашенко;

Офіційний перевізник та партнер трансферу гостей СПА-Саміту – LvivHotel Taxi – керівник Сергій Партика – особлива подяка за наданий високій сервіс під час трансферу для гостей з Литви та Грузії.

Інформаційну підтримку надавали:  журнал «Афіша» м.Львів – комерційний директор Яна Ковальчук;

Портали  ProHotelia, Конференц-сервіс в Україні, портал SPA.net.ua , Новини Турбізнесу  – керівник Андрій Токар.

index

Фотозвіт дивіться тут

ОРГАНІЗАТОРИ:

ТОПAcademy    bursamedyatv_soyuz_SPA kopyala

МЕДІА -ПАРТНЕРИ:

PrintConference_print_CMYK_300dpi


logo CMYKLogo NTB 3


 image description  AG 173x70


ПАРТНЕРИ-ЕКСПЕРТИ:

Print

Rabbit Hall Trening Consulting logo_activelogo RMed

Print

Imprimer  

  

AURACHAKEINST high quality

oaLogo_ru

Logo_JE


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.