• uk

НОВИНИ СПА-АСАМБЛЕЇ-2017

15 травня 2017

18472462_1359094547539680_2064695812_oСоюз професіоналів SPA, курортів та Wellness -об’єктів України оголоушує  про заснування  нового порталу для дійсних та потенційних клієнтів SPA та Wellness,  для тих, хто дотримується здорового способу  життя та відпочинку.  Портал oб’єднає Всеукраїнський рейтинг SPA-локацій та професіоналів, професійний блок статей та майстер-класів про SPA від провідних експертів галузі  Wellness; красу та відпочинок, з цікавими статтями, секретами домашнього SPA догляду та іміджевими проектами. А також багато всього цікавого , що буде корисним та популярним серед клієнтів SPA, Beauty та Wellness-салонів, центрів ,курортів.

ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ УЧАСНИКІВ VII МІЖНАРОДНОЇ СПА-АСАМБЛЕЇ-2017:

 СЕРТИФІКАТ на безкоштовне розміщення  на порталі тільки зареєстрованим учасникам СПА-Асамблеї-2017.


 

13 травня 2017

ДЛЯ ФБ - Новини ЩАСЛИВИЙ ПОНЕДІЛОКДобрі новини для доброго початку тижня.

Якщо ви ще вагається, чи зможете подати реєстраційну заявку на участь в SPA-Асамблеї чи SPA-Форумі просто зараз – ось вам магічний знак. Партнери і Спонсори SPA-Асамблеї традиційно для всіх подій Global Event SPA оголошують «Щасливий понеділок». 15 травня з 10.00 до 17.00 діє 15% знижка на вартості всіх реєстраційних пакетів SPA-Асамблеї і SPA-Форуму.

Оргкомітет також приєднується і дарує бонус ПЕРШОМУ, ТРЕТЬОМУ і П’ЯТОМУ зареєстрованим учасникам  (1 день оплаченої реклами відео проекту «Привітання SPA зірок»). Це не економія , а шанс привезти максимум своїх колег та співробітників на тренінги і майстер-класи SPA-Форуму,  запросити із собою партнерів на SPA-Асамблею і на цьому ще заощадити .

Скористаються ті, хто дійсно прагне мати прибутковий SPA-бізнес!


 

23 квітня 2017

Проект «вітання від СПА-зірок»

Ви вже подали заявку чи маєте запрошення на VII Міжнародну СПА-Асамблею-2017?

Тоді маєте унікальну можливість привітати своїх клієнтів та колег  як  учасник головної події  СПА в Україні.  Для цього:

  1. Зробіть прямий ефір (стрім-відео) з вашого СПА у соц. мережі в Facebook  та на Youtube. Привітайте своїх клієнтів та колег, розповідайте про Ваш СПА та передайте вітання всім іншим учасникам СПА-Асамблеї-2017
  2. Надішліть посилання на це відео в оргкомітет VII Міжнародної  СПА-Асамблеї-2017 (org@soyuzspa.com)  і ваше відео буде розміщене на офіційній сторінці VII Міжнародної СПА-Асамблеї-2017
  3. Ваш ролик подивіться вся спільнота СПА та Wellness в Україні і за кордоном , а також безліч потенційних гостей та клієнтів.
  4. Розташуйте Ваше відео на своїй сторінці у Facebook з хештегом    #spaua2017  та отримайте додатковий привілей на СПА-Асамблеї-2017.

five_star_spa_art1


 

20 квітня 2017

Вперше проект “СПА-харчування” був представлений експертами Союзу ще у 2007році.  Були створені методичні рекомендації из “СПА-харчування” , проводились тренінги та лекції щодо втілення СПА-харчування до переліку послуг СПА в готелях, курортах, СПА та Фітнес-центрах.  Тема СПА-харчування була неодноразово представлена в програмі СПА-Асамблеї та СПА-Саміту.

З квітня 2017р Союз професіоналів СПА, курортів та Wellness-об’ектів України розпочинає новий етап проекту “СПА-харчування”

Про кухню: «Гастрономія має бути доступна і зрозуміла: якість страв, які готую я або моя команда, має бути стабільно високою. Гості приходять до ресторану їсти, тому акцент має належати до кулінарії, а не інтер’єру чи атракціям» .

Про культуру їжі: «Культура споживання їжі формується роками. Кожному з регіонів України притаманна власна кулінарна традиція, свої продукти та рецептури. Розвивати локальність, автентичність, створювати якісний гастрономічний простір – завдання кожного кухаря» .

Про СПА харчування: «СПА- та Wellness- індустрія спрямовані на покращення  стану здоров’я та формування культури здорового способу життя та відпочинку.  Логічно, одним з векторів розвитку галузі має бути харчування – збалансоване, повноцінне , таке, що може бути частиною здорового способу життя та доповнювати СПА-програми або процедури.  Страви СПА та меню СПА ресторану –  не дієта і не передбачає  лікування ,  тільки особливий підхід до вибору інгредієнтів, способів приготування, презентації  та співдружність із СПА-послугами  .    Це складова культури  шанобливого ставлення до власного тіла та високого сервісу в СПА або Wellness-центрах».


 

18 квітня 2017

Шановні колеги, партнери, учасники Х Національного СПА-Форуму !

Оргкомітет Global Event SPA оголошує про ЗНИЖЕННЯ ВАРТОСТІ участі у СПА -Форумі незалежно від категорії квитка та тривалості перебування на події на 20%!

Причиною зниження вартості є розірвання агентської угоди з підрядником, котрий до сьогодні мав повноваження щодо продажу квитків. Програма Форуму не змінюється. Вартість зменшена за рахунок відмінусування агентської винагороди звільненому підряднику. Відтепер подати заявку на участь та придбати квиток можна тільки на сайті або безпосередньо через членів Оргкомітету Global Event SPA


 

17 квітня 2017

Розпочато новий проект підготовки СПА-Асамблеї-2017
“Ліга Спікерів та експертів СПА-Асамблеї-2017”

Цей проект засновано для партнерської взаємодії між спікерами СПА-Асамблеї та експертами Союзу.

Для ефективного обміну досвідом та координації створення ексклюзивної ділової частини програми, для обміну проектами та взаємодії між організаціями розпочато роботу в новій Лігі Спікерів та експертів СПА-Асамблеи-2017″

Кожен спікер та експерт – унікальний фахівець в своїй компентенції і тому обмін досвідом та думками чи пропозиціями буде корисним як організаторам, так і учасникам та гостям. Будемо повідомляти Вас про всі нові ідеї та проекти Ліги Спікерів та Експертів СПА-Асамблеї-2017″


14 квітня 2017

Пропонуємо до Вашої уваги нового Партнера стилю VII Міжнародної СПА-Асамблеї-2017

Студія вишивки авторського одягу “Гойра”!

Студія авторського одягу «Гойра» заснована у 2008 році та розвивається у колекціях дизайнера та натхненниці – Ірини Дмитрук.  “Гойра» – це стиль мого і твого життя!”

Місія бренду– зробити вишитий одяг невід’ємною частиною як повсякденного, так і святкового образу. Клієнти дому моди «Гойра» – успішні жінки та їх родини, які розуміють цінність автентичності, у будь-якому куточку світу!   Студія “Гойра” та Оргкомітет VII Міжнародної СПА-Асамблеї-2017 готують новий цікавий проект для учасників та гостей Асамблеї-2017.

Слідкуйте за нашими новинами на сайті та у соцмережі Facebook

1 логотип Гойра 6


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.