• uk

Прес-реліз VIII Міжнародної СПА -Асамблеї-2019

orig

 

VIII МІЖНАРОДНА  SPA – АСАМБЛЕЯ- 2019

VІІI Міжнародна SPA-Асамблея-2019 – головна подія  SPA & Wellness галузі України  з 2009 року – щорічно організовується Всеукраїнською профспілкою -Союзом професіоналів SPA, курортів та Wellness об’єктів України.  Багатогранний Міжнародний бізнес-майданчик,  де водночас  відбувається кілька значущих події SPA & Wellness. Міжнародна SPA-Асамблея – ділова подія для інвесторів, власників, топ-керівників, менеджерів галузі SPA, Beauty & Wellness, краси та оздоровлення, SPA-салонів, SPA-готелів та SPA-курортів у вигляді ділової конференції  з майстер-класами, офіційними перемовинами, бізнес-раундами, а також культурно-розважальною програмою і неформальним спілкуванням.

11-13 БЕРЕЗНЯ 2019р традиційно у Львові відбулася VІІI Міжнародна SPA-Асамблея, яка цього року зібрала  лідерів SPA & Wellness галузі України виключно за офіційним запрошенням. 

Асамблея створена для висвітлення найважливіших трендів і проблематики галузі SPA & Wellness, світових досягнень SPA-галузі, бізнес-проектів в SPA & Wellness. Практичним результатом SPA-Асамблеї стала офіційна презентація професійного SPAсу та відкриття Всеукраїнського Ділового Клубу власників та керівників SPA, Wellness, Bеauty & Resort на засіданні Всеукраїнської щорічної наради SPA-менеджерів.

ПОЧЕСНИМИ СПІКЕРАМИ VIІI МІЖНАРОДНОЇ SPA-АСАМБЛЕЇ 2019 СТАЛИ:

IMG_7393Hikmet Güveli Bayındır  /Туреччина

готельєр і SPA-менеджер з понад 20-річним досвідом роботи. SPA-Менеджер в Hyatt Regency Istanbul. Володарка Міжнародної Премії «Золотий фонд спікерів», експерт старт-ап та управління проектом Hurrem Sultan Hammam AyaSofya (Стамбул). Член Експертної Ради Союзу професіоналів SPA, курортів і Wellness-об’єктів України, неодноразовий доповідач Міжнародної SPA-Асамблеї і член суддівської колегії Ukrainian SPA & Wellness Professional AWARD.


DSC_7632-9 jpgAndrzej Chmielewskі / Польща

Генеральний директор компанії NOVA GROUP, котра понад 30 рокiв, є лiдером на  ринку косметичних товарів,  SPA &Wellness та естетичної медицини в Польщi. Почесний лауреат премii «Ключ до Едему»  за iстотний внесок у розвиток польского ринку косметичних послуг,  SPA i wellness, шляхом впровадження на ринок нових товарiв, послуг i  унікального досвіду в сферi iнновацiйних рiшень. Спікер і тренер міжнародного рівня. Є автором багатьох публiкацiй у ЗМІ щодо перспектив розвитку галузі SPA &Wellness. 


IMG_8585Олександр Падалка 

SPA -менеджер SPA & Wellness-центру “ЦУНАМІ”, м.Дніпро. Лікар, викладач SPA & Wellness-технологій; досвід роботи в SPA – понад 13 років. SPA -терапевт, реабілітолог, масажист, автор інноваційних методик SPA & Wellness, член Міжнародного Комітету розвитку SPA & Wellness-технологій в Україні, призер Всеукраїнської Премії SPAce в номінації “Кращий SPA -менеджер року-2015», викладач Міжнародної SPA-Академії.


ТамілаТаміла Хафісівна Рзаєва

голова Союзу професіоналів SPA, курортів та Велнес об’єктів України, директор Міжнародного Центру «ТОП», засновник та викладач Міжнародної SPA-Академії, автор проектів Event SPA в Україні з 2007р., співавтор та розробник галузевих національних стандартів SPA & Wellness, автор концепту SPA харчування в Україні, доповідач і учасниця Balkan SPA Summit, організатор International SPA Assembly, Ukrainian SPA & Wellness Professional Awards, Ukrainian SPA-Summit, організатор та член журі Національного конкурсу SPA & Wellness Адміністраторів, автор статей і матеріалів (ProHotelia, Косметолог, SPAce, Бізнес, Kosmetics International, Секрети молодості, Wellness, Кабаре –Шик). 
SPA-експерт і консалтер із досвідом роботи з 2006 р. у SPA бізнесі та з 1998 р. у Beauty-бізнесі. Автор та викладач курсів «Конференц-сервіс: all tips & tricks», «Event Service для постачальників галузі SPA, Wellness, Beauty & Hotel», МВА-курс для SPA-менеджерів.


ЯНАЯна Ковальчук

Голова ревізійної комісії Союзу професіоналів SPA, курортів і Велнес об’єктів України, експерт з маркетингу у SPA, викладач Міжнародної SPA -Академії, керівник представництва Союзу в Західному регіоні України, головний редактор журналу SPAce, керівник Кулінарної SPA -Академії, автор проекту «SPA-media» ™, володарка Премії «Акула продаж». Співавтор і викладач курсів «Конференц-сервіс: all tips & tricks», «Event Service для постачальників галузі SPA, Wellness, Beauty & Hotel», МВА-курс для SPA-менеджерів.


ЯН

Jan Lukeš / Чехія, Карлові Вари

Керівник готелю Olympic Palace Hotel


SPA-Асамблея – це багатогранна подія, яка включає в себе не тільки освітню частину, а й неформальне спілкування гостей. Особливу подяку оргкомітет і учасники висловлюють партнерам заходу:

Генеральному спонсору –   компанії ALFA SPA Development,  Офіційному спонсору – косметичному бренду SOTHYS,  Професійному партнеру  – компанії DUSO – за сприяння в організації заходу, надійне партнерство та підтримку події, приємні подарунки та несподіванки в розважальній програмі;  

бренду  ZARINA,  компанії FIJIS – за підтримку, надійне партнерство та подарунки учасникам Асамблеї.  

флористичній компанії   Blossom City  та п. Людмилі Батіг особисто за створення неповторної  атмосфери та квіткового декору в залі події.

ІТ- компанії  Hebron Softжурналу мудрих людей «РІА-Львів» за стратегічне партнерство;

Ексклюзивним та надійним партнером фуршету SPA& Wellness лідерів, презентації журналу  SPAсе та закритої наради SPA-менеджерів  стала компанія  «ДІСНА» – мережа спеціалізованих крамниць з власним імпортом. Дякуючи «ДІСНА» і п. Олександрі Кондрашовій особисто, неофіційні моменти спілкування стали яскравішими, а учасники Асамблеї скуштували достойні українські вина TM «PAVA».

Окрема велика дяка та шана нашому постійному партнеру, котрий кілька років поспіль забезпечує надійний і безпечний трансфер для наших гостей та спікерів професійними водіями в авто класу «комфорт» та lux – компанії Lviv Hotel Taxi та особисто п. Сергію Партиці.

Оргкомітет висловлює вдячність Hotel &SPA Taurus, де вже вдруге відбувалася Міжнародна SPA-Асамблея. Особливо вдячні п. Оксані Зайдель за допомогу в організації та максимально можливу лояльність. Також дякуємо директору ресторану за сприяння в організації харчування, фуршету та кава-перерв директору  ресторану п. Андрієві Гасію за організацію обслуговування, толерантність та терпеливість.

Щире «дякую» надійному та професійному Маестро Церемоній Павлові Безгубенку за організацію урочистої  частини на найвищому рівні, технічну підтримку та роботу у нашій команді. За професійність, якість і креативність світлового та звукового оформлення дякуємо компанії Easy Technology.

ПАРТНЕРИ ПОДІЇ

Invalid Displayed Gallery

 


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.