• uk

ПРОГРАМА Х НАЦІОНАЛЬНОГО SPA-ФОРУМУ-2017

11 липня 2017р

ТРЕНІНГ-СЕМІНАР
«BEAUTY & SPA управляємо, перезавантажуємся, відрізняємось»

СмекалинаСмекаліна Ольга – психолог, бізнес-тренер. Автор тренінгів з адміністрування та технологій  продажу. Національний експерт в галузі освіти персоналу Beauty та SPA,  викладач Міжнародної SPA-Академії, голова ревізійної комісії Союзу професіоналів SPA, курортів і Велнес-об’єктів України, володар Премії «Золотий фонд спікерів». Автор всеукраїнського конкурсу «Золотий адміністратор салону краси», автор статей в спеціалізованих виданнях для ПІК.

9:00 – 9:40  Кредит довіри. Приставка «SPA» – від асортименту послуг до нового статусу салону. не тільки для престижу, а й для залучення нових груп ЦА.

9:40-10:30 – SPA-персонал – критерії підбору, професійний рівень, система навчання і мотивації. Чим відрізняємося. План підвищення кваліфікації.

10:30 – 11:30 – керівник Beauty & SPA: критерії оцінки, лідерські навички, особистість -як бренд, критерії успішного управління.

11:30 – 12:00 – робота з кейсом

12: 00- 13.00 – «мій BEAUTY & SPA – мій бренд» – як створити унікальний  бренд  SPA-салону або центру. Основні критерії і цінності бренду. Що декларуємо клієнтам.

13: 00- 14:00 – перерва на обід

14: 00- 15:00 Категорії  клієнтів SPA  та Beauty. Причини спаду активності клієнтів. Де втрачаємо і де знаходимо.

15:00 – 16:00 Техніки прийняття складних рішень. Складнощі  BEAUTY & SPA  і  хто з них лідирує практично. Що необхідно знати власникові про: закони  розвитку SPA -напрямку, правилах просування і систему сервісу, про персонал BEAUTY & SPA.

16:00 – 16:30 – перерва на каву

16:30 – 18:00 – Чому і як навчати персонал BEAUTY & SPA, складаємо план підвищення кваліфікації персоналу (кейс); Складаємо стратегію розвитку бізнесу BEAUTY & SPA (кейс); Постановка цілей і план реалізації. Інвестор і власник – система взаємовідносин або як осягнути неосяжне.


12 липня 2017р

ВПЕРШЕ В УКРАЇНІ АВТОРСЬКИЙ ТРЕНІНГ-СЕМІНАР
«Мистецтво створення Арома-стилю та образу. Стандарти просування нішевої парфумерії в SPA & Wellness-салонах, курортах, готелях»

Орловський.-2Орловський Ігор – Міжнародний тренінг-менеджер парфумерно-косметичних брендів GIVENCHY, KENZO, FENDI; Професійний візажист, естетист, масажист;  Двічі призер   чемпіонатів  України з макіяжу; Спеціаліст по роботі з парфумерією, нішевою та селективною парфумерією, декоративною косметикою і косметологічними  лініями догляду. Фахівець з мерчайдайзінгу косметики та парфумерії.

Автор методики «СПА-макіяж» ®. Автор статей з макіяжу, стилістики та асортименту. Досвід роботи з торговельними мережами, парфумерними, декоративними, косметологічними світовими брендами, магазинами, салонами  краси, журналами, візажними школами – більше 20 років.

9:00 – Знайомство з нішевою  парфумерією. Актуальність. Модні тренди. Попит і переваги клієнтів.

9: 20- 10:20 Актуальність бутика і популяризація авторської і нішевої парфумерії в SPA & Wellness-об’єктах. Відмінності попиту і пропозиції в SPA & Wellness-готелях, курортах, салонах і Beauty & SPA-центрах.

10:20 – 11:20 Концепт організації продажу. Стандарти та бізнес-стратегії. «Сліпі» зони продажу та зони активних продажів в SPA & Wellness-об’єктах  та підрозділах.

11: 20- 12:15 –  Роль  консультанта в забезпеченні активного  продажу, встановлення контакту з клієнтом, створення бази активних та потенційних клієнтів.  Як, коли і де працює консультант. Різниця  та відміни у професійної  діяльності  консультанта  в різних підрозділах  та  категоріях SPA & Wellness-об’єктів.

12:15 – 13.00 – Робота з клієнтом. Стандарти комунікації  та  продажу.

13:00-14:00 – перерва на обід

14: 00-15:30 Види та різновиди парфумерних композицій, їх принципові відмінності між собою. Складові ароматів: ольфакторні  композиції  та їх різновиди; Особливості продажу  в світі парфумерії; Найпоширеніші  помилки під  час  продажу ароматів і парфумерної продукції.

15:30 – 16:15 – Трендовая  нішева парфумерія 2017-2018. Найбільш популярні бренди та композиції. Складання арома-гардероба  для VIP-клієнтів.
                                                      

  
16:15 – 16:45 – перерва на каву

16: 45- 18:00 – Стильні арома-композиції в сезонних пропозиціях. Стандарти пропозиції  нішевих  бутиків в готелях, курортах  та  Beauty-SPA міського типу.

18:00 – завершення тренінгу і розіграш лотереї та фото-сесія.


13 липня 2017р

«Іновації  в SPA & Wellness. Прикладні  авторські технології. Ексклюзивно для СПА-Форуму-2017»

 

Орловський.-29:00 – 11:00 Майстер-клас авторського курсу «СПА-макіяж. Мистецтво Wellness-технологій в створенні образу» Спікер та викладач: Ігор Орловський – Міжнародний тренінг-менеджер парфумерно-косметичних брендів GIVENCHY, KENZO, FENDI; Професійний візажист, естетист, масажист;  Двічі призер   чемпіонатів  України з макіяжу; Спеціаліст по роботі з парфумерією, нішевою та селективною парфумерією, декоративною косметикою і косметологічними  лініями догляду. Фахівець з мерчайдайзінгу косметики та парфумерії.

Автор методики «СПА-макіяж» ®. Автор статей з макіяжу, стилістики та асортименту. Досвід роботи з торговельними мережами, парфумерними, декоративними, косметологічними світовими брендами, магазинами, салонами  краси, журналами, візажними школами – більше 20 років.


Штанько Олександр11:00-12:00-  Майстер-клас «Алгоритм побудови композиції в СПА з урахуванням
особливостей організму та запросу кліента».
Олександр Штанько-
Член правління Професійної  Асоціації масажистів  України.                  Лікар  педіатр.   Викладач Харківського  обласного медичного коледжу. Магістр  педагогіки.    Автор методик викладання з масажу та лікувальної фізкультури.  Досвід масажної практики понад 30 років


Погонец Ирина12:00- 13:00Майстер-клас авторської методики масажу обличчя «Тілесно-орієнтовна  терапія в SPA & Wellness. Масаж обличчя “Танок краси та здоров’я”.                                  Ірина Погонец – майстер-експерт мануальних практик та естетики (ломі-ломі Нуї, перший в Україні викладач техніки КоБіДо, Дзен Тач Шиацу, майстер остеопатії: функціональний і біодинамічний підхід, спортивний масаж), співзасновник «Федерації функціонального тренінгу», викладач із стажем роботи понад 29 років.


13:00-14:00- перерва на обід

Logo-meder_new-114:00- 15:00 –  * майстер-клас «Домашній догляд – сценарій та стандарт ефективної консультації як професійної послуги косметолога. Стандарт продажу косметики домашнього догляду від всесвітньо відомого бренду косметології».


Марина Булат15:00-16:00  –     Майстер-клас  «Косметичний аромамасаж обличчя – європейська методика».
Марина Булат – Член Правління ПАМУ, масажист-реабілітолог,  викладач курсів масажу з 2010 року, Суддя  конкурсів масажистів ПАМУ, викладач багатьох методик СПА-масажу в академії «Світ Масажу».


16:00-16:30 – перерва  на каву

Булат Євген16:30-17:15 –    Майстер-клас «Використання звукотерапії в СПА програмах».
Євген Булат  – Президент  Професійної Асоціації масажистів України,  керівник НОЦ «Світ масажу»,  масажист вищої категорії з лікувального масажу, масажист з 25-ти річним досвідом роботи, фахівець в галузі  фізичної культури і спорту, магістр фізичної реабілітації, викладач  масажу ( з 2006 року), автор методик викладання та програм навчання  масажу.


Кальчук Юлия17:15 – 18:00 –  “Інноваційний підхід в корекції естетичних проблем тіла: в’ялість, розтяжки, прояви постакне”

Качук Юлія – к.мед.н., доцент кафедри дерматовенерології Харківської медичної академії післядипломної освіти (ХМАПО). Член Української академії дерматовенерології (УАДВ), Лікар дерматовенеролог вищої категорії.


 

Завершення СПА-Форуму.  Фото-сесія та подарунки від спонсорів.

*назва майстер-класу буде уточнена пізніше


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.