• uk

Спікери II Ukrainian SPA-Summit-2016

 

СПІКЕРИ II  ВСЕУКРАЇНСЬКОГО SPA-САМІТУ-2016


 

11896135_1648565565415678_9205448121094456174_nРзаєва Таміла Хафисівна – голова Союзу професіоналів SPA, курортів і Wellness-об’єктів України, директорка Міжнародного Центру «ТОП», засновник і викладач Міжнародної SPA-Академії, автор проектів Event SPA в Україні з 2007р., Співавтор та розробник галузевих національних стандартів SPA & Wellness, неодноразовий доповідач та учасник Balkan SPA Summit, організатор International SPA Assembly, а також Ukrainian SPA & Wellness Professional Awards, Ukrainian SPA -Summit, організатор і член журі Національного конкурсу SPA & Wellness Адміністраторів, автор статей і матеріалів в таких виданнях як: ProHotelia, Отельер і Ресторатор Косметолог, SPA SPAce, Бізнес, Kosmetics International, Секрети молодості, Wellness, Кабаре -Шік та ін.

 

 

Чорний СашаЧорний Олександр Володимирович  – Головний редактор журналу  “Академия гостеприимства”, редактор журналу “Финансовый директор компании”.

 

 

 

 

 

 

 

11954767_1648565558749012_1649584314234901645_nСмекаліна Ольга Володимирівна – психолог, бізнес-тренер. Автор тренінгів з адміністрування та технології продажу в SPA & Beauty-бізнесі. Національний експерт в галузі освіти персоналу Beauty і SPA, експерт та викладач Міжнародної SPA-Академії, голова ревізійної комісії Союзу професіоналів SPA, курортів і Wellness-об’єктів України, володар премії «Золотий фонд спікерів». Автор всеукраїнського конкурсу «Золотий адміністратор салону краси», автор статей в спеціалізованих виданнях для ПІК.

 

 

 

 

Евгений ДейнекаЄвген Дейнеко. Ритейл-директор компанії IDNT. Використовує в роботі провідні міжнародні практики та ритейл-технології. Займається детальною розробкою ритейл-концепцій для магазинів та банківських офисів. Член міжнародної команди роздрібних проектантів RetailVision, Великобританія (проекти Foxtrot, Kosmo, Allo). Закінчив Вищу Британську школу, курс «Дизайн міського середовища». В ритейлі та інженерії  вже понад 15  років. Працює в компанії з моменту заснування.  Засновник таких концепцій як MOYO, Protoria, «Алло», AmwayPSC, Logyсom (Казахстан) та ін.

 

 

 

Diana_Kryvokon

Діана Кривоконь. Директор з розвитку та співзасновник Агенства комплексного інтернет-маркетингу “Webbranding”. Дійсний член малої академії наук України, Сертифікований  фахівець “Програми з комерційної дипломатії та торгової політиці” від Centre for Trade Policy and Law, Carleton University (Ottawa, Canada), Сертифікований фахівець з “Курсу майстерності торгових переговорів” від Centre for Trade Policy and Law, Carleton University (Ottawa, Canada). Дипломований фахівець Google Adwords, Google Analytics.


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.