• uk

UKRAINIAN SPA-SUMMIT-2015

11-12 березня 2015 в Києві в рамках виставки Hotel & SPA відбувся I Національний SPA-Саміт-2015, який об’єднав власників і керівників, топ-менеджерів і професіоналів SPA, Wellness, Fitness і Hospitality галузей України. Почесним VIP-гостем події став Nikolay Dikovski – Президент Balkan SPA Award і SPA Nomination / Болгарія.

Основне завдання галузевої події національного масштабу – обмін досвідом, діловий майданчик для переговорів, навчання інвесторів і керівників SPA і Велнес, просування нових проектів галузі. Організаторами даного проекту став Союз професіоналів SPA, курортів і Велнес -об’єктів України спільно з виставкою Hotel & SPA, Міжнародним Центром «ТОП» та Міжнародної SPA-Академією.

Спікерами 1-го Національного SPA-Саміту – 2015 стали провідні експерти галузі, члени експертної ради Союзу професіоналів SPA – Рзаєва Таміла, Смекаліна Ольга, Титаренко (Вечерікова) Наталія, Бондаренко Оксана, Чуяшов Дмитро, а також спеціально запрошені експерти SPA, Велнес і готельного бізнесу – Тетяна Чор (власник і засновник журналу «готел`єрів та рестораторів»), Марія Сухомлінова – комерційний директор «Beaute Naturell», Інна Корнієнко компанія «Бізнес Ательє», Ларіса Гажа-Литвиненко – засновник проекту SPALife і власник проекту IProject.

Учасники Всеукраїнського SPA-Саміту відзначили високий рівень доповідей, які носили практично-прикладний характер. Були обговорені питання щодо управління SPA, створення стандартів SPA і побудови відносин з постачальниками, освітлена проблематика start-up і завдання професійної побудови SPA-концепту, актуальні питання фінансів у SPA, нові тенденції в потребах клієнтів і гостей SPA в Україні, питання сервісу, управління продажем товарів і послуг SPA, бізнес в інтернет-ресурсах, актуальні питання щодо персоналу SPA.

12 березня 2015 вперше відбулася церемонія вручення 1 Національної Премії Ukrainian SPA SPAce © – “Всеукраїнський SPA-простір» ©.

Володарями 1 Національної Премії Ukrainian SPA SPAce стали:

У номінації SPA-Wellness-Beauty Персона 2015 / SPA- Wellness & Beauty Persona in Ukraine-2015 – Divisional Sales Director Health & Beauty & Hospitality Premier Expo Ukraine – Тетяна Федорова / Київ – за багаторічну плідну працю та особливий внесок у розвиток Beauty & SPA -галузі України

У номінації – Лідер SPA & Wellness Галузі України -2015 / Ukrainian Leader SPA & Wellness -2015м – Superior Golf Resort & SPA / м.Харків за впровадження інноваційної програми SLP (Superior Life Programm) і розробку та впровадження унікальної програми Wellness-меню.

У номінації Краща авторська методика SPA & Wellness Галузі України – 2015 / Best national author’s technique SPA & Wellness in Ukraine – 2015 – Гриценко Антон / м.Донецьк, за створення методики функціональної нейромеханіки.

У номінації Кращий національний виробник SPA & Wellness Галузі України – 2015 / The Best National SPA & Wellness producer in Ukraine – 2015 – компанія Piel Cosmetics, як національний виробник інноваційної професійної SPA-косметики та створення унікального продукту 4D-elixir: DNA OF YOUTH 4- х рівневий активує комплекс на основі Uncaria Tomentosa.

У номінації Кращий SPA & Wellness -менеджер року – 2 015 / The Best SPA & Wellness -manager – 2 015 – Терещенко Марина / Київ – власник і керуюча готельно-ресторанним комплексом «Дніпровська рів’єра» і банним комплексом «Голосіївські лазні».

 

Номінантами 1 Національної Премії Ukrainian SPA SPAce стали:

У номінації Краща авторська методика SPA & Wellness Галузі України – 2015 / Best national author’s technique SPA & Wellness in Ukraine – 2015 – Чуяшов Дмитро / Дніпропетровськ, за створення унікального комплексу «Мобільний банний комплекс» і систему діагностики та процедур в паровій бані.

У номінації Кращий SPA & Wellness -менеджер року – 2 015 / The Best SPA & Wellness -manager – 2 015 – Падалка Олександр / Дніпропетровськ, керуючий менеджер SPA-центру «Цунамі» за багаторічну відмінну роботу менеджера і створення авторських SPA-методик.

Почесним VIP-гостем події Nikolay Dikovski – Президентом Balkan SPA Award і SPA Nomination / Болгарія, Союзк професіоналів SPA, курортів і Велнес-об’єктів України було вручено почесний знак «SPA Nomination» за внесок у розвиток SPA-галузі України та в знак партнерства Союзу з Balkan SPA Award.

Високий рівень організації 1 ВСЕУКРАЇНСЬКОГО SPA-САМІТУ-2015 став можливим також завдяки партнерам події, їх активної допомоги та сприяння в організації створення цього заходу. Особливу подяку за допомогу та активну участь у роботі отримали компанії-партнери події: Comfort SPA і Наталія Сластнікова та Сергій Скутов, компані Napura та Владислав Димов, ТМ Patrice Beaute і Марія Сухомлінова, компанія HRS та Інна Новоселова. За створення особливої ​​атмосфери дякуємо студію Lie Gudzik і Яніні Яроченко, майстерні декору «Пташка» і Наталії Блінцовій, за якісні світлини події – Українській Асоціації Фотографів-натуралістів та Яні Стасіневич.


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.