• uk

Міжнародна СПА-Асамблея-2016 ЛЬВІВ

VI Міжнародна SPA-Асамблея-2016 – Головна подія SPA & Wellness України! Багатогранний Міжнародний бізнес-майданчик, де одночасно відбувається кілька значущих події SPA & Wellness: міжнародна конференція – «SPA-Асамблея» – подія для інвесторів, власників, топ-керівників, менеджерів галузі SPA, BEAUTY & Wellness, краси та оздоровлення, SPA-салонів, SPA-готелів та SPA-курортів у вигляді інтерактивного тренінг-семінару, з майстер-класами, перемовинами, бізнес-раундами, а також культурно-розважальною програмою.

25-27 травня 2016р у Львові відбулася VI Міжнародна SPA-Асамблея, яка традиційно зібрала провідних лідерів SPA & Wellness галузі України. У програмі Асамблеї відбулась II Національна церемонія вручення нагород Премії BEST SPA in UKRAINE / КРАЩІ SPA УКРАЇНИ і Національної Премії SPA SPAce. Організаторами SPA-Асамблеї і Національної церемонії вручення нагород виступили: «Союз професіоналів СПА, курортів Wellness об’єктів України», Міжнародний центр «ТОП» та колектив партнерів події.

Асамблея, залишаючись головною масштабною подією галузі, традиційно створена для освітлення найважливіших трендів і проблематики галузі SPA & Wellness, світових досягнень SPA-галузі, найважливіших бізнес-проектів в SPA & Wellness. Практичним результатом СПА-Асамблеї стало засідання Всеукраїнського Експертної Ради СПА-менеджерів, до складу якої увійшли топ-менеджери і власники провідних SPA & Wellness-об’єктів України:

Superior Golf Resort & SPA , Харків

Оздоровчий курорт «Сезони СПА», Київ

DAY –SPA “Дар Каліфа», Черкаси

Edem Resort & SPA , Львів

Respect Hotel & SPA, Східниця

СПА-комплекс «Срібні терми» СК «Деренівська купіль», Ужгородський район

«Арден Палац», Хмельницька обл.

«Євроспорт», Львів

Kadorr Hotel Resort & SPA, Одеса

P1

Результатом роботи Всеукраїнської Експертної Ради СПА-менеджерів стали рішення щодо проведення Global Wellness Day в Україні, організації галузевих заходів, взаємодії з постачальниками SPA & Wellness України та створенні Союзу постачальників SPA & Wellness, створення галузевого інформаційного бюлетеня SPA & Wellness для гостей і клієнтів, взаємодії між керівниками SPA & Wellness щодо питань персоналу та співпраці.


Почесними гостями та спікерами Асамблеї 2016 стали:

DSC_0032Hikmet Güveli Bayındır  (Туреччина) – готел`єр і SPA-менеджер з більш ніж 20-річним досвідом роботи. SPA-Менеджер в Hyatt Regency Istanbul. Володар Міжнародної Премії «Золотий фонд спікерів», експерт старт-ап та управління проектом Hurrem Sultan Hammam AyaSofya (Стамбул). Член Експертної Ради Союзу професіоналів SPA, курортів і Wellness-об’єктів України, неодноразовий доповідач Міжнародної SPA-Асамблеї і член суддівської колегії Ukrainian SPA & Wellness Professional AWARD.


ЖизельЖизель Земмур – засновниця та ідеолог бренду AURA CHAKE (Франція), Генеральний менеджер Zelin International Cosmetics, одна з основоположників anti-age напрямку в сучасній косметології.


DSC_0083Анастасія Владичінська (Украина) – сертифікований агент американської консалтингової компанії The Dijulius Group, що працює з: Lexus, Starbucks, Nestle, Marriott, Chick-Fil-A, Hallmark, The Ritz-Carlton, PwC, GoodYear, USbank)»
Ліцензована в США проводити презентації, консультування та семінари по принципам Secret Service («Секретна служба»), а також по Customer Experience Cycle Workshop («Цикл досвіду клієнта в компанії»). Викладач сервісу в Києво-Могилянській Бізнес Школі kmbs.ua


13310577_1173018742710765_6938542615412870669_nМикола Чумак (Україна) – засновник і CЕО компанії IDNT, провідний експерт з форматам магазинів і ритейл-маркетингу в Україні. Регулярно виступає на міжнародних конференціях і бере участь в дискусійних панелях і модерує заходи в Україні, Італії, Іспанії, Польщі, Чехії, Сінгапурі, Гонконгу. Клієнтами IDNT є провідні українські роздрібні мережі і сервісні компанії: Київстар, Comfy, Фокстрот, Watsons, Cosmo, Eva, Amway, Алло, Samsung і ін.


13307415_1023427304360730_9001613694362559236_nЧорний Олександр – головний редактор журналу  “Академия гостеприимства”, редактор журналу “Финансовый директор компании”.


Гості Асамблеї відзначили високий рівень доповідей, які носили інформативно-прикладний характер. Були обговорені питання реклами та просування SPA & Wellness-послуг, питання управління СПА при готелях, особливу увагу було приділено питанням організації сервісу і простору роздрібних продажів в SPA & Wellness, гості відзначили актуальність інформації від іноземних колег про менеджмент і маркетинг в SPA & Wellness за кордоном . Особливо цікавими і корисними були тренінги креативності та роботи з клієнтом від Ольги Володимирівни Смекаліної, які не залишили байдужими жодного учасника і подарували заряд бадьорості, безліч корисної інформації та мотивації для всіх учасників СПА-Асамблеї.

У 2016 році Асамблея представила серію інноваційних майстер-класів з напрямків anti-age, корекції фігури, естетики тіла, інноваційні методики апітерапії в SPA & Wellness. Особливо яскраві майстер-класи були представлені брендом Aura Chake, СПА-терапістами – Роговською Валентиною (Переможець 1-го Ukrainian SPA & Велнес Professional AWARDS-2009 в номінації «Кращий СПА-терапевт».), Моісеєнко Олександром (SPA-майстер вищої категорії. Автор масажних методик: “Убрусній SPA-масаж”, “Убрусній SPA в лазні», «Wellness-масаж тенісними м’ячиками”).

 Ukrainian SPA & Wellness Professional AWARD-2016

Перша і єдина в Україні незалежна професійна галузева Премія, якою нагороджуються номінанти за досягнення в галузі SРА & Wellness і є Всеукраїнською професійною галузевою подією, що охоплює представників галузі SРА & Wellness у всіх регіонах України та представлена міжнародній галузевій спільноті. Нагорода Ukrainian SPA Award – це вище в країні визнання досягнень у даній галузі і в 2016 році буде вручена об’єктам SPA & Wellness України в номінації «Кращий сервіс SPA & Wellness України».


Результати Премії BEST SPA of UKRAINE / КРАЩІ СПА УКРАЇНИ:

Володарем Премії BEST SPA of UKRAINE в номінації DAY SPA / City SPA – “курорти одного дня”, міські СПА-центри та салони

став DAY SPA «Тереза ​​Резиденція», м.Київ

Володарем Премії BEST SPA of UKRAINE в номінації Beauty & SPA Salon – салони краси з елементами СПА, з наданням СПА та / або Wellness-послуг

став SPA Salon “La Ruz», м.Київ

Володарем Премії BEST SPA of UKRAINE в номінації SPA Club / SPA Destination – клубні або спеціалізовані СПА, розташовані як у фітнес-клубах, так і на території заміських курортів і центрів відпочинку і оздоровлення,

став SPA & Wellness комплекс в Superior Golf Resort & SPA, м.Харків

Володарем Премії BEST SPA of UKRAINE в номінації Medical SPA / Mineral SPA– СПА-центри з медичними послугами лікування та оздоровлення, з використанням як традиційних методик лікування та реабілітації, так і природних факторів і ресурсів
став Medical SPA Hotel Grand Marine, м.Одеса

Володарем Премії BEST SPA of UKRAINE в номінації Hotel & SPA – готельні СПА-центри, розташовані як в готелях міського типу, так і в курортних готелях.
став Respect Hotel & SPA, Східниця, Львівська обл.

Володарем Премії BEST SPA of UKRAINE в номінації SPA Resort / Resort & SPA – СПА в курортних готелях і курорти, створені з основним завданням – оздоровлення і реабілітація за допомогою СПА і Wellness-послуг. СПА та / або Wellness-центри на території туристичних і курортних комплексах 4-5 зірок.
став Edem Resort & SPA, м.Львів

2 МАКЕТ НАГРАДЫ СПА СПЕЙС-2015Національна Премія «Ukrainian SPA-SPAce» © –  Всеукраїнська галузева Премія національного рівня, яка вручається за внесок у розвиток SPA & Wellness галузі, а також за особливі досягнення в професійній області SPA & Wellness.  Премія є щорічною нагородою та вручається на церемонії нагородження в рамках SPA-Асамблеї. Премія є національним визнанням видатних результатів у професійній діяльності та вручається керівникам, фахівцям і громадським діячам індустрії краси та СПА України.

 

 

Володарями ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПРЕМІЇ «Ukrainian SPA-SPAce» © стали:


У номінації «Відкриття року – SPA Club / SPA Destination» – Kadorr Fitness & SPA, м.Одеса

У номінації «Відкриття року SPA Resort / Resort & SPA – SPA« Срібні терми »в Санаторному комплексі« Деренівська купіль », Ужгородський район, Солотвино

У номінації «Кращий SPA -маркетинг і менеджмент в SPA & Wellness-підприємстві» – Оздоровчий курорт «Сезони СПА», м.Київ

ПАРТНЕРИ

SPA-Асамблея – це багатогранна подія, яка включає в себе не тільки освітню частину, а й неформальне спілкування гостей. Особливу подяку оргкомітет і гості передали партнерам заходу: генеральному спонсору – бренду Aura Chake за надійне парнерство, підтримку і допомогу в організації події, а також за корисний інструмент роботи для СПА-менеджерів; компанії Starlit Group за цікаву доповідь, допомогу в організації та створення яскравої та комфортної фото-зони в залі проведення події та бренду Medik8 за надані подарунки переможцям Премії BEST SPA in Ukraine; компанії «РМЕД» і компанії «Active» за допомогу в створенні нагород Національної Премії SPA SPAce; бренду COTNAR – Закарпатські вина, за організовану дегустацію та подарунки, надані VIP-гостям заходу; брендам SOTHYS і Swiss Smile за участь у події.

Особлива подяка Арт-салону Veles і особисто Миколі Ступинському за допомогу в організації фото-зйомки, компанії декору «Юкка» -за допомогу в створенні неповторної атмосфери в залі проведення СПА-Асамблеї, компанії «Easy-Bus Ukraine» за допомогу і сприяння в організації , за наданого екскурсовода і перекладача для заходу.

 

12607261_1094816110531029_716367320_n

Invalid Displayed Gallery


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.