• uk

НАЦІОНАЛЬНИЙ SPА-ФОРУМ-2017

 

 

 

X НаціоналЬний SPA-Форум -2017

Оргкомітет  Global Event SPA в Україні та Союз Професіоналів SPA, курортів та Wellness-об’єктів України запрошують взяти участь в Х  Національному SPA-Форумі-2017, що відбудеться    11-13 липня 2017р  в готелі HOTEL & SPA Taurus м.Львів, пл.Князя Святослава,5

X Національний SPA-Форум -2017головна подія в Україні для топ-фахівців та професіоналів SPA & Wellness галузі. Саме SPA-Форум встановлює стандарти SPA & Wellness галузі України, презентує вперше в Україні провідні інноваційні методики та ритуали SPA, дозволяє отримати тренінги та майстер-класи від експертів галузі, а також консультації провідних фахівців та тренерів індустрії СПА. Дає можливість авторам кращих методик презентувати свої нові розробки. На SPA-Форумі визначаються провідні трендові процедури і напрямки SPA на наступний рік, а також визначається вектор розвитку методик та процедур SPA & Wellness галузі України. Спікери та викладачі  SPA-Форуму – провідні національні експерти галузі , а також закордонні фахівці, чиї роботи  входять в топ 10 кращих SPA-розробок в країні.

Мета події: дати можливість учасникам в ході події отримати ексклюзивні практичні матеріали та інформацію від національних та міжнародних експертів SPA, а також членів Експертної ради Союзу та професіоналів SPA & Wellness найвищого рівня, для ефективного просування та розвитку бізнесу SPA & Wellness в Україні.

Формат: форум національного формату, з тренінгами, семінарами, майстер-класами та доповідями практичного характеру, культурно-розважальною програмою, вільним діловим спілкуванням, відпочинком.

Хронометраж  заходу:  3 дні

Періодичність1 раз на рік

Кількість учасників не більше 100 учасників

У 2017 році Х СПА-Форум повністю реорганізовано в концептуальному форматі. Ділова частина буде представлена ​​в повністю оновленому форматі. На учасників чекають авторські ексклюзивні тренінг-семінари, що вперше будуть представлені професіоналам Beauty & SPA України. Організаційні деталі також змінені та оптимізовані таким чином, щоб повністю задовольнити інтереси всіх груп учасників. За Вашим проханням ми залишили улюблені традиції SPA-Форуму, такі як: бізнес-майстер-класи, доповіді та тренінги, а також оновили формат майстер-класів та систему реєстрації. Цього року учасники отримають можливість неформального спілкування в романтичній атмосфері весняного Львова в центральному готелі міста з мальовничою панорамою на історичну частину Львова.

зареєструватись завантажити заявку

 Реєстрація учасників Х SPA-Форуму-2017  та оплата за участь
відкрита з 27.03.2017 до 05.07.2017 включно.
Вартість участі для гостей SPA-ФОРУМУ-2017 складає:
       
      Квиток Business – 4400грн    3520грн
  1. Ділова частина – 3 дні 
  2. «Ділові знайомства та перемовини для учасників Міжнародної СПА-Асамблеї-2017» – 12 липня 2017
  3. Розважальна програма у вільний час (екскурсія або театральний вечір – 12 липня 2017)
  4. Реєстраційний діловий кейс із карткою PRIORITY SPA; «Priotity SPA card» – привілейна картка для керівника Beauty &SPA від постачальників товарів та послуг SPA & Wellness. Priotity SPA card- це  ексклюзивні умови співпраці та спеціальні пропозиції  із знижками від компаній-партнерів та постачальників для власників карт; Проект персоналізований. Доступ до інформації та програм лояльності отримують тільки володарі карт;  для володарів карт  Priotity SPA card на офіційному сайті Союзу професіоналів СПА, курортів та Wellness-об`єктів України за індивідуальним логіном та паролем  надається можливість отримувати пропозиції від компаній-партнерів і вибирати найбільш вигідне.
  5. Інтерв’ю для галузевого журналу SPA SPAce
  6. Участь у проекті «Обличчя SPA України» з описом особистої історії успіху
  7. Окремий столик в залі СПА-Форуму-2017.
  8. Обіди, кава-перерви та вечері на 3 дні;
  9. Диплом учасника X Національного СПА-Форуму-2017

      Квиток Standart – 3 дні –  3375грн ∗  2700грн
  1. Ділова   частина – 3 дні 
  2. Розважальна програма у вільний час (екскурсія або театральний вечір – 12 липня 2017)
  3. Реєстраційний пакет Standart: реєстраційна сумка: ручка, блокнот учасника, бейдж  учасника, рекламні матеріали партнерів;
  4. Диплом  учасника X Національного СПА-Форуму-2017
  5. Обіди, кава-перерви та вечері  на 3 дні;

      Квиток Standartdouble – 2 дні – 2250грн  ∗   1800грн
  1. Ділова   частина – 2 дні 
  2. Розважальна програма у вільний час (екскурсія або театральний вечір –  12 липня 2017)
  3. Реєстраційний пакет Standart: реєстраційна сумка: ручка, блокнот учасника, бейдж  учасника, рекламні матеріали партнерів;
  4. Диплом  учасника X Національного СПА-Форуму-2017
  5. Обіди, кава-перерви та вечері  на 2 дні;

      Квиток Standartday1 день – 1250грн  ∗    1000грн
  1. Ділова   частина – 1 день 
  2. Реєстраційний пакет Standart: реєстраційна сумка: ручка, блокнот учасника, бейдж  учасника, рекламні матеріали партнерів;
  3. Диплом  учасника X Національного СПА-Форуму-2017
  4. Обід та  кава-перерва;

∗   Шановні колеги, партнери, учасники Форуму! Оргкомітет Global Event SPA оголошує про ЗНИЖЕННЯ ВАРТОСТІ участі у СПА -Форумі незалежно від категорії квитка та тривалості перебування на події на 20%.  Причиною зниження вартості є розірвання агентської угоди з підрядником, котрий до сьогодні мав повноваження щодо продажу квитків. Програма Форуму не змінюється.  Вартість зменшена за рахунок відмінусування агентської винагороди звільненому підряднику. Відтепер подати заявку на участь та придбати квиток можна тільки на сайті або безпосередньо через членів Оргкомітету Global Event SPA.

 


        Спеціальні  пропозиції:  Знижка на сплату реєстраційного внеску:
  • 5% знижки учасникам минулих Національних СПА-Форумів та тренінгів Міжнародної СПА-Академії.
  • учасникам Всеукраїнських SPA-Самітів-2015-2016 та Карпатського СПА-Саміту-2016 – знижка на сплату реєстраційного внеску – 5%.
  • За умови оформлення групової заявки від однієї організації на участь у SPA-Форумі-2017 (2-3 учасника) – знижка на реєстраційний внесок – 5%.
  • За умови оформлення групової заявки від однієї організації на участь у SPA-Асамблеї-2017 (4 учасника та більше )  –  один безкоштовний квиток класу Standart (на вибір).
  • За умови оформлення групової заявки (незалежно від організації) на участь у    SPA-Форумі-2017 (4 учасника та більше) – додатково один безкоштовний квиток класу Standart (на вибір).
 
Знижки не сумуються!
 
Програма СПА Форуму 

ПОСТАВИТИ ПИТАННЯ ОРГКОМІТЕТУ або  ВІДПРАВИТИ ЗАЯВКУ НА УЧАСТЬ:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.