• uk

ПРОГРАМА GRAND MASSAGE & WELLNESS CONGRESS-2020

 

08 липня 2020

9:00 – ВІДКРИТТЯ РЕЄСТРАЦІЇ. ВІТАЛЬНА КАВА. ЗНАЙОМИМОСЯ ,ФОТОГРАФУЄМОСЯ

10:00 Урочисте відкриття GMWC-2020
Вітання від Експертної міжнародної Ради масажистів та СПА і Веллнес фахівців
Урочисте відкриття нових проектів масажу та Wellness в Україні

10:35 Українська Асоціація Аюрведа-Йога. Сучасні аюрведичні СПА та Велнес програми. Програма «Сучасна нутріціологія та Аюрведа». Майстер-клас аюрведичного СПА та Wellness від експерта з Аюрведи (Індія)


11:30 – «Тенденції та стандарти розвитку професійної ароматерапії в wellness & medical індустрії, секрети створення Wellness –композицій як окремого меню послуг так і для масажних та Wellness –програм».
Спікер: Наталія Чернова(Україна), Лікар рекреаційної та функціональної Wellness медицини. Засновник і керівник групи медико-оздоровчих компаній. Засновник Aroma Era Wellness clinic та засновник і провідний викладач в Aroma.Institute
Автор програм підготовки фахівців, методичних матеріалів, рецептур, технологій.


12:15 – «Правила міжнародної сертифікації масажистів та Wellness-терапістів. Необхідність, переваги, стандарти».
Спікер: Антоніо Руджіо (Швейцарія), Директор ODM Міжнародної Ради медичних масажистів та СПА терапістів. Автор перших федеральних іспитів для медичних масажистів у Швейцарії. Засновник Першої школи для масажистів, медичних масажистів в кантоні Тічіно, з визнанням програми Швейцарським Червоним Хрестом. Відповідає за консультаційні послуги, визнання академічних та теоретичних годин, організацію стажування та процедури отримання еквівалентних освітніх кваліфікацій в області масажу в Швейцарії. Має державний диплом тренера для дорослих за рівнем акредитації FA1 та FFA2, отриманий в швейцарському інституті педагогіки. Кваліфікований та дипломований Експерт масажної галузі.


13:00 – обідня перерва

13:55 – розіграш призів за умовами акції від Міжнародного Інституту медичного масажу та Велнес –бізнесу та Міжнародної СПА Академії

14:00– «Методика Делло Буоно». Естетична фізіотерапія. Функціональне моделювання та підтяжка обличчя, функціональна оцінка лицьових структур, передові мануальні техніки. процедури для обличчя, опис та демонстрація.
Спікер: Джузеппе Делло Буоно (Швейцарія/Італія) Фізіотерапевт, сертифікований Швейцарським Червоним Хрестом. Кінезіології, терапевт шиацу, рефлексотерапевт, технік постурології, натуропат, реабілітаційний терапевт, викладач сухого голковколювання і інвазивної фізіотерапії міофасциальних тригерних точок.


15:00 – Фрістайл-масаж – нова модель Wellness-масажу. Майстер-клас.
Cпікер: Сімона Тунней (Велика Британія) Власник Olympians Lounge, Великобританія
Головний викладач Академії Глобального масажу, Призер чемпіонату світу з масажу 2018 роки (срібна медаль за спортивний масаж), Суддя на чемпіонаті світу з масажу в Копенгагені 2019
Суддя на чемпіонаті світу з масажу 2019 і 2020 р, Суддя на Чемпіонаті Греції по Масажу 2019
Суддя на національному та міжнародному чемпіонаті Румунії з масажу 2019 року. Репетитор з міжнародного масажу


16:15 – кава-перерва

16:40 – 18:30 Бізнес-семінар «Сучасні методи побудови, розвитку та менеджменту в масажному, Wellness & SPA бізнесі. Створення власного бренду салону, учбового центру Wellness та масажного бізнесу – етапи «під ключ». Сучасний розвиток учбового центру. Дієві «фішки» та лайфхаки для просування масажних студій та учбових центрів».

Спікери Бізнес-семінару:

Жульєн Еліс (Париж, Франція) – засновник Facebook каналу Massage World , президент New Massage Association, організатор Європейського чемпіонату з масажу -2020, що відбудеться 11-14 квітня 2020. в Ніцці, Франція . Лідер європейської команди, що займається всіма аспектами організації, підтримкою клієнтів, правилами, стратегіями комунікації і продажів, брендінгу, міжнародних альянсів і впровадження цифрових технологій у масажному бізнесі. www.NewmassageAssociation.com. Як фахівець із цифрових технологій, також є засновником ..3 Media Agency для професіоналів в області Wellness- www.dotdot3.


Таміла Рзаєва (Україна) – Голова Союзу професіоналів СПА, курортів та Wellness-об’єктів України. Голова Оргкомітету Global Event SPA в Україні. Засновник та викладач Міжнародної SPA-Академії, автор проектів Event SPA в Україні з 2007р., співавтор та розробниік галузевих національних стандартів SPA & Wellness, автор концепту СПА харчування в Україні, неодноразовий доповідач і учасник Balkan SPA Summit, організатор International SPA Assembly, а також Ukrainian SPA & Wellness Professional Awards, Ukrainian SPA -Summit, організатор та член журі Національного конкурсу SPA & Wellness Адміністраторів, автор статей і матеріалів в таких виданнях як ProHotelia, Косметолог, SPA SPAce, Бізнес, Kosmetics International, Секрети молодості, Wellness, Кабаре -Шик та ін . Авторка та засновник програми Розвитку для СПА-менеджерів, Програми “Міжнародний Амбасадор СПА”. СПА-експерт та консалтер із досвідом роботи з 2006 р. у СПА бізнесі та у Beauty-бізнесі з 1998 р.. Автор та викладач курсів «Конференц-сервіс: all tips & tricks» та курсу «Event Service для постачальників галузі SPA, Wellness, Beauty & Hotel», МВА-курс для СПА-менеджерів, авторського курсу “Мистецтво з продажу в Beauty, SPA & Wellness and Resort галузі” . Засновник та спікер Ділового Клубу для SPA, Beauty & Wellness керівників та фахівців. Автор, розробник та спікер програми “Guru Professional Career”, Керівник International SPA & Wellness Consulting Group, засновник та керівник Міжнародного Інституту медичного масажу, SPA & Wellness бізнесу. Засновник та організатор Grand Massage & Wellness Congress.


Яна Ковальчук (Україна) Голова ревізійної комісії Союзу професіоналів SPA, курортів і Велнес об’єктів України. Президент офіційного представництва Союзу у Західному Регіону України. Маркетолог, викладач Міжнародної SPA -Академії, , головний редактор галузевого видання SPAce, керівник Кулінарної SPA -Академії, має багаторічний досвід в готельно-ресторанній справі, досвід просування та продажу послуг, володар Премії «Акула продаж». Співатор та викладач курсу «Конференц-сервіс: all tips & tricks» та курсу «Event Service для постачальників галузі SPA, Wellness, Beauty & Hotel», МВА-курс для СПА-менеджерів, співавтор та викладач курсу “Мистецтво з продажу в Beauty, SPA & Wellness and Resort галузі” . Співзасновник та спікер Ділового Клубу для SPA, Beauty & Wellness керівників та фахівців. Спікер програми “Guru Professional Career”, Керуючий партнер International SPA & Wellness Consulting Group, Засновник та керівник SWR Media Production, Співзасновник та організатор Grand Massage & Wellness Congress.


19:00 проект ПЕРСОНА Wellness ТА МАСАЖНОЇ ГАЛУЗІ

 

20:00 – Барбекю-вечірка « Львівський вечір для друзів» для всіх учасників / ВЕЧЕРЯ ЕКСПЕРТНОЇ РАДИ ТА ПАРТНЕРІВ КОНГРЕСУ


09 липня  2020р

9:30 – Вітальна кава, розіграш призів від партнерів Конгресу.


10:00 – «Bamboo and Maderotherapy Massage for body and face» – доповідь та демонстрація
Спікер: Лавінія Кондораш (Лавінія Кахуна), Констанца / Румунія.
Учасник чемпіонату Європи з масажу 2019 року в Спіламберо і національного чемпіонату з масажу Румунії 2019 року, де отримав титул «Кращий стіл Румунії». В Румунії її називають «королевою бамбука» – за розробку унікальної техніки масажу і авторських аксесуарів для бамбукового масажу. Навчалася в Hurrem Sultan Hammam AyaSofia(Стамбул), власниця та Майстер масажного і СПА салону Hurrem Sultan в Румунії. Учасниця міжнародного чемпіонату з масажу -2020 в Ніцці. Викладач Bamboo and Maderotherapy Massage for body and face в школі Ганни Бароні / Італія.


11:00 – «Комплексне міофасциальне лікування рухових дисфункцій та післяопераційних рубців в естетичній, фізіотерапевтичній і реабілітаційній медицині».
Спікер: Доцент, проф. Росаріо Белліо (Італія) Фізіотерапевт – доцент Університету Палермо і Барі
Президент Італійської Асоціації Тейпінгу і Кінезіології®.
Організатор навчальних курсів з кінезіологичної практики для великих груп масажистів в багатьох італійських регіонах. Досвід викладання – понад 40 років. Входить у склад міждисциплінарної групи досліджень і та розробок реабілітації з медичним еластичним бандажем. Професор тейпінгу і кінезіології в Університеті імені Федеріко II в Неаполі. Магістр клінічної постурологіі , професор кінезіології в Державному університеті Палермо. Магістр клінічної постурологіі і біомеханіки, професор кінезіології в Міланському державному університеті. Член консультативної ради для італійського журналу спортивної реабілітації та постурологіі з 2015 року. Має міжнародний сертифікат «Професор системи фізіоблокад», отриманий в Кельні (Німеччина), жовтень 2016 р. Провідний майстер з кинезіології і тейпінгу у співдружності з професором Лі з Університету в Сеулі (Корея), з травня 2019р.


11:40 – «Прогресивні та інноваційні методики Wellness-харчування. Провідні дослідження та методи для підтримки програм масажу та Wellness-програм»
Спікер: Доктор Жерландо Девід Шембрі (Італія) Медичний директор, Клінічний дієтолог Лікар-Експерт нутріціолгіі при патологічних станах. Експерт з онкологічної і спортивної інтеграції в нутріцілогії. Медичний директор Nutrition U.O.C. Комплексне онкологічне операційне відділення Сенигаллия А.Н. Лікар-дієтолог Національної асоціації жінок ANDOS. Медичний менеджер в Європі організації “Орієнтація жінок для профілактики і лікування раку молочної залози”. ISDE Physician член Міжнародного товариства лікарів-екологів Медична асоціація з охорони навколишнього середовища, Італія . Лікар комісії з охорони здоров’я і навколишнього середовища Орден медичних хірургів і стоматологів. Національний консультант курсів підвищення кваліфікації з харчування: лікарів, біологів і працівників охорони здоров’я. UNIURB Репетитор Доктор, в Університеті Урбіно. Медичний дієтолог Референт з педіатричної і геріатричної паліативної допомоги в Італії. Медичний дієтолог AMA Асоціація пацієнтів з хворобою Альцгеймера і AFMA і члени сім’ї пацієнтів з хворобою Альцгеймера. Співробітник Агентства охорони здоров’я, профілактиці та зміцнення здоров’я. Академік Італійської академії кулінарних установ та кулінарної культури Італійської Республіки. Медичний директор FELCON, Випускник Європейської Федерації по хіропрактиці, остеопатії і натуропатії. Медичний директор AFI Асоціація Фиброміалгії, Італія.


12:15 – ТОП-терапія. Тілесні практики, масажні техніки в топ-методиках роботи з тілом. Психосоматичний масаж “EQUILIBRIUM”
Спікери: Людмила Прохорова (Україна) Тілесно-орієнтована психотерапевт, реабілітолог, фахівець по роботі з психосоматикою, енергопрактик, співзасновник і викладач «Центру розвитку Тілесний терапевт» та Сергій Остапченко (Україна) , Кінезіолог, психокінезіолог, остеопат, тілесно-орієнтований психотерапевт, фахівець по роботі з психосоматикою, енергопрактик, керівник і викладач «Центру розвитку Тілесний терапевт», психолог.


13:15 – 14:00 – обідня перерва

Семінар-презентація авторських масажних методик

14:00 – 15:00 Анна Бароні (Італія). Авторська техніка масажу “Емоційний масаж з квітками Баха” – 7 нот та 7 технік.

Анна Бароні – Косметолог, автор статей, викладач – масажист, власник ферми краси “II Tempio della Salute Annabel”, розташованої в Ченто-ді-Феррара (Італія). створила метод роботи, який охоплює більш ніж 35-річний досвід роботи в області велнеса. Володіє понад 30 видами масажних технік, з яких найбільш ефективні методики об’єднала з особистими авторськими методами, які і викладає сьогодні на своїх курсах. особистий авторський метод роботи – це результат більш ніж 35-річного навчання, досліджень і досвіду. Навчила понад 9300 терапевтів. Розробила 7 авторських масажних методик, які захіщені авторським правом. Зараз Анна є членом Асоціації ODM – Міжнародної Ради медичних масажистів та терапевтів (Швейцарія).


Анжела Мірку (Румунія/Італія)авторський масаж “5 технік ревіталізації “Love Massage”®
Понад 8 років досвіду активної роботи в масажній галузі. Володіє масажним центром ReflessoVital в Порденоне, Італія. Брала участь в чемпіонаті Європи з масажу, організованому Асоціацією EMA в Італії, і в національному чемпіонаті в Румунії, організованому Асоціацією AMTC (Асоціація масажу і додаткових методів лікування), де виборола дві медалі (срібло) в категоріях Wellness і Frestyle.


15:00 – 16:00 – Антоніо Руджіо (Швейцарія) – Авторська масажна техніка «Метод Ruggio»
Директор ODM Міжнародної школи медичних масажистів (Швейцарія); Президент Міжнародної Ради Масажистів та СПА-терапістів. Автор перших федеральних іспитів для масажистів у Швейцарії. Засновник Першої школи для масажистів, медичних масажистів в кантоні Тічіно, з визнанням програми Швейцарським Червоним Хрестом. Відповідає за консультаційні послуги, визнання академічних та теоретичних годин, організацію стажування та процедури отримання еквівалентних освітніх кваліфікацій в області масажу в Швейцарії. Має державний диплом тренера для дорослих за рівнем акредитації FA1 та FFA2, отриманий в швейцарському інституті педагогіки. Кваліфікований та дипломований Експерт масажної галузі. Медичний магістр і медичний масажист. Загальний досвід викладання масажу –понад 36 років.


16:00 – 19:00 – УКРАЇНСЬКА ПРЕЗЕНТАЦІЯ АВТОРСЬКИХ МАСАЖНИХ МЕТОДИК

 

16:00- 16:40 Валентина Роговська Масажист – реабілітолог, СПА – терапевт (масажист). Навчалася в Міжнародногму науково-технічному університеті ім. академіка Ю. Бугая. Факультет психолого-фізичної реабілітації
Професійні досягнення: 2009 г. – срібний призер II Відкритого чемпіонату України з SРА-масажу номінація «Кращий етнічний масаж». 2009 г. – номінація «Кращий етнічний масаж», «Кращий косметичний масаж» I Відкритого чемпіонату Східного Регіону України з класичного і SРА-масажу. 2009 г. – переможець I Конкурсу Ukrainian SPA & Wellness Professional AWARDS-2009 в номінації «Кращий СПА-терапевт» (масажист). 2009 г. – номінант III Міжнародного чемпіонату з СПА-масажу. Співавтор 11 публікацій у фахових журналах 4 країн і співавтор 4 методичних посібників з медового масажу. Член «Асоціації фахівців зі спортивної медицини та лікувальної фізкультури України». Член Міжнародної Експертної ради Масажистів та Wellness-терапістів Союзу професіоналів СПА, курортів та Wellness об’єктів України


16:40 – 17:20 Іван Бадьїн – Кандидат медичних наук, лікар-дерматовенеролог, реабілітолог вищої категорії, старший ординатор «Українського НДІ медицини транспорту МОЗ України». Удостоєний нагород «Майстер золоті руки», «Еліта народної медицини», вищої нагороди в компліментарній медицині – «Зірка Магістра». Іван Бадьїн досконало володіє методом су-джок, різними масажними, психоенергетичними, кінезіологічними, енергоінформаційними методами та методом біотехніки, майстер Reiki. Автор книг «Масажні технології в естетичній медицині», «Етика, естетика і філософія масажних технологій» (у співавторстві), «Естетичний масаж. Введення в теорію і практику », Реабілітація хворих остеохондрозом шийного відділу хребта – від теорії до практики». Автор і співавтор понад 45 наукових робіт.


17:20 -18:00 Марат Мукановавторський вібраційний оздоровчий масаж”Гойда-гойда”
Володіє масажними техніками: класичний, європейський, тайський, старослов’янський вісцеральній, турецький мильний, різні точкові масажі. Досвід роботи у Європі, Криму, Карпатах (Моршин, Буковель), країнах колишнього СНД. Щороку отримував нагороди професійних конкурсів в Західній Україні.  Масажна методика “Гойда-гойда” отримала нагороди на чемпіонаті Західної України з масажу у 2017 році та на змаганнях “Кубок Східниці-2019”.


18:00 – 18:40 Тетяна Касєєва косметолог-естетист, фахівець в сфері ЗСЖ
Авторська методика масажу “Бандінг-моделювання овалу обличчя”. Підрозділ – оздоровлення.


18:40 – 19:20 – Ігор Дейкун “Арійський масаж” – ексклюзивна методика масажу, пропонує авторський погляд і стиль на сучасному ринку СПА індустрії. Ергономічний у виконанні, досить контактний і глибокий, але в той же час дуже м’який по впливу. Естетично привабливий, є готовим продуктом, які користуються великим попитом. Дана техніка була представлена на міжнародних чемпіонатах і чемпіонаті світу.
Ігор Дейкун – засновник “студії масажу Любава”. Реабілітолог, практикуючий масажист, чемпіон України з класичного і СПА масажу, багаторазовий призер чемпіонатів з масажу, учасник міжнародних чемпіонатів і чемпіонатів світу з масажу. Суддя і організатор чемпіонатів з масажу. Спікер і організатор масажних форумів.


20:30 Урочиста церемонія нагородження «Золота колекція краси BEAUTY & WELLNESS»
Гала-вечір GMWC-2020


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.