• uk

ВСЕУКРАЇНСЬКА НАРАДА SPA & WELLNESS МЕНЕДЖЕРІВ – 2019

0008

 

У СПА немає  дрібниць – лише деталі.  Робота СПА-менеджера – мистецтво управління, поєднання окремих деталей у цілісну картину успіху. Саме тому так важливо і необхідно СПА-менеджерам та власникам СПА та Wellness об’єктів  бути колегами у єдиній спільноті, де можна вирішувати важливі питання галузі, впливати на розвиток індустрії, обговорювати важливі елементи роботи та приймати спільні рішення, що покращуватимуть роботу кожного СПА. Так галузеві професійні спільноти у всьому світі досягають найбільшої ефективності – взаємодіючи та співпрацюючи.

З 2016р  Щорічна всеукраїнська нарада СПА-менеджерів та власників СПА та Wellness об’єктів об’єднує головних гравців ринку. Кожен керівник СПА може внести питання до порядку денного, обмінятися досвідом та думками з колегами, експертами Міжнародної Експертної ради, керівництвом Союзу, ініціювати прийняття важливих рішень для найбільш ефективного розвитку  СПА в Україні. Всеукраїнська нарада СПА-менеджерів та власників СПА та Wellness об’єктів  проходить у престижному закладі в форматі ділової вечері. 

Цьогоріч вперше у Всеукраїнській  нараді СПА-менеджерів та власників СПА та Wellness об’єктів мають можливість взяти участь усі охочі СПА-менеджери та незалежно від  участі у СПА-Асамблеї-2019.

Час та місце проведення повідомляється в  особистому запрошенні електронним листом.  Якщо Ви ще не отримали листа, але маєте намір взяти участь у події  – зателефонуйте в Оргкомітет VIII Міжнародної СПА-Асамблеї , щоб отримати  лист із запрошенням.

* ПРОГРАМА НАРАДИ СПА-МЕНЕДЖЕРІВ ТА ВЛАСНИКІВ SPA & WELLNESS ОБ’ЄКТІВ УКРАЇНИ буде оголошена у лютому, за результатами пропозицій та запитів учасників наради.


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.