• uk

СПІКЕРИ VI Міжнародної SPA-Асамблеї-2016 та IX SPA-Форуму-2016

Рзаєва Таміла Хафисівна – голова Союзу професіоналів SPA, курортів і Wellness-об’єктів України, директорка Міжнародного Центру «ТОП», засновник і викладач Міжнародної SPA-Академії, автор проектів Event SPA в Україні з 2007р., Співавтор та розробник галузевих національних стандартів SPA & Wellness, неодноразовий доповідач та учасник Balkan SPA Summit, організатор International SPA Assembly, а також Ukrainian SPA & Wellness Professional Awards, Ukrainian SPA -Summit-2015 та 2016, організатор і член журі Національного конкурсу SPA & Wellness Адміністраторів, автор статей і матеріалів в таких виданнях як: ProHotelia, Отельер і Ресторатор Косметолог, SPA SPAce, Бізнес, Kosmetics International, Секрети молодості, Wellness, Кабаре -Шік та ін.

 

 

REI_1911Смекаліна Ольга Володимирівна – психолог, бізнес-тренер. Автор тренінгів з адміністрування та технології продажу в SPA & Beauty-бізнесі. Національний експерт в галузі освіти персоналу Beauty і SPA, експерт та викладач Міжнародної SPA-Академії, голова ревізійної комісії Союзу професіоналів SPA, курортів і Wellness-об’єктів України, володар премії «Золотий фонд спікерів». Автор всеукраїнського конкурсу «Золотий адміністратор салону краси», автор статей в спеціалізованих виданнях для ПІК.

 

Чорний СашаЧорний Олександр Володимирович  – Головний редактор журналу  “Академия гостеприимства”, редактор журналу “Финансовый директор компании”.

 

 

 

 

 

 

Анастасія Владичінська

Анастасія Владичінська

Сертифікований агент американської консалтингової компанії The Dijulius Group, що працює з: Lexus, Starbucks, Nestle, Marriott, Chick-Fil-A, Hallmark, The Ritz-Carlton, PwC, GoodYear, USbank) »
Ліцензована в США проводити презентації, консультування та семінари по принципам Secret Service («Секретна служба»), а також по Customer Experience Cycle Workshop («Цикл досвіду клієнта в компанії»).
Сертифікована німецькою авіакомпанією «Lufthansa» з професійного обслуговування клієнтів.

7-ми річний успішний досвід підвищення рівня обслуговування клієнтів в авіа, туристичному та Beauty бізнесі України.
Бачення: зробити революцію в сервісі на пост-радянському просторі
Автор статей з сервісу для Forbes.ua
Викладач сервісу в Києво-Могилянській Бізнес Школі kmbs.ua

 

 

ИРИНА ШАПРАВСКАЯ БЕНЧІрина Шаправська-Бенч.

Фахівець з маркетингу та реклами. Доповідач на міжнародних конференціях InterCharm і Beauty ExpoУкраіна 2012 – 2015. Викладач курсу маркетингу для власників і керуючих підприємств індустрії краси.
Автор статей для видань «Бізнес», «Cabines», «Косметолог», «Les Nouvelles Esthetiques Україна».
З 2009 року по теперішній час директор Навчального Центру «Космо-Трейд»

 

 

 

1458684_304923212991484_39405357_nHikmet Güveli Bayındır  (Туреччина) – готел`єр і SPA-менеджер з більш ніж 20-річним досвідом роботи. SPA-Менеджер в Hyatt Regency Istanbul. Володар Міжнародної Премії «Золотий фонд спікерів», експерт старт-ап та управління проектом Hurrem Sultan Hammam AyaSofya (Стамбул), управління Village Park Resort & SPA. Член Експертної Ради Союзу  професіоналів SPA, курортів і Wellness-об’єктів України, неодноразовий доповідач Міжнародної SPA-Асамблеї і член суддівської колегії Ukrainian SPA & Wellness Professional AWARD.

 

 

 

9

Жизель Земмур – засновниця та ідеолог бренду AURA CHAKE (Франція), Генеральний менеджер Zelin International Cosmetics, одна з основоположників anti-age напрямку в сучасній косметології.

Игорь ПидручныйІгор Підручний -партнер в компанії SPA Logic, засновник веб-студії Letzgro.net.

Консультував та виводив на ринок більше 50 web-проектів, від концепції до розробки, та консультує бізнеси щодо залучення web-технологій в маркетингу та продажах. 


Падалка Александр Олександр Падалка – СПА-менеджер  SPA & Wellnes комплексу “Цунами”, м.Дніпропетровськ

Працює в СПА-галузі більше 12 років, володіє понад 20 методиками СПА та Wellness, очолює колектив комплексу , що нараховує до 76 фахівців та співробітників. Автор та розробник комплексних методик та програм СПА.

 

 

 

 

IX SPA-Форум-2016

 

 

МоисеенкоОлександр Іванович Моісеєнко – SPA-майстер вищої категорії. Координатор технологічного процесу салону “Крістал SPA” м Київ. Переможець Першого відкритого Чемпіонату України зі SPA-масажу, номінація “Відкриття року”, 2008 рік. Фіналіст Другого Чемпіонату світу зі SPA-масажу, номінація “Кращий етно-масаж”, 2008 рік. Автор масажних методик: “Убрусний SPA-масаж”, «Убрусний SPA в лазні», “Wellness-масаж тенісними м’ячиками”. Стаж масажиста – більше 23 років. Загальний викладацький стаж – більше 15 років.


1426419_304918902991915_590080332_nАспарухова Грета Георгієва (Болгарія) – викладач та магістр кінезітерапії, володар бронзової медалі національного конкурсу зі SPA-масажу «Арена краси» 2012, InterExpo в Софії, Факультет суспільної охорони здоров’я, Центр SDO кафедри медичної реабілітації, працетерапії та спортивної клініки фізичної медицини та реабілітації Медичного Університету у місті Плевен. Викладач Міжнародної SPA-Академії.


Валентина РоговскаяРоговська Валентина Леонідівна

Масажист-реабілітолог, СПА-терапевт, експерт з напрямку “Медовий масаж в СПА та реабілітації”.

Срібний призер II Відкритого чемпіонату України із SPA-масажу номінація «Кращий етнічний масаж».
Переможець 1-го Ukrainian SPA & Веллнесс Professional AWARDS-2009 в номінації «Кращий СПА-терапевт».
Номінант III Міжнародного чемпіонату з СПА-масажу.
Співавтор 11 публікацій у фахових виданнях 4 країн і співавтор 4 методичних посібників з медового масажу.
Член «Асоціації фахівців із спортивної медицини та лікувальної фізкультури України».


Павел ПетковПавел Петков (Болгарія)

Магістр СПА-терапії, СПА-майстер літо-терапії, таласо-терапії та аква-процедур, досвід роботи в СПА 5 зірок в Дубаї та працюючий СПА-майстер в London Marriott Hotel County Hall.


AbramovaОльга Абрамова

Провідний методист учбового центру SOTHYS, врач дерматовенеролог 1 категорії, косметолог, член української асоціації дерматовенерологів, мезотерапевт.


АНАТОЛІЙ БАРДЕЦЬКИЙ - ПОДОЛОГ SUDAАнатолій Бардецький

Методист Учбового Центру з 2014 року. Практикуючий подолог, фахівець з рефлексотерапії стоп, со-розробник авторського курсу та методичного посібника «Комплексна рефлексотерапія стоп за методом акупресури»


IMG_9964-Edit-EditDaniele Pitre (Мальта)

Сертифікований SPA терапевт за європейською системою ITEC, міофасціальний терапіст, ароматерапевт, майстер Рейкі , Шіацу


Список спікерів та викладачів ще буде доповнюватись. Слідкуйте, будь ласка, за новинами на нашому сайті та сторінках у Фейсбук.


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.